Суд заборонив діяльність партії "Опозиційний блок" в Україні

В Україні юридично заборонили діяльність партії "Опозиційний блок". Відповідне рішення 8 червня ухвалив Восьмий апеляційний адміністративний суд у Львові, передають Патріоти України.

Як повідомляє рух "ЧЕСНО", що має копію рішення суду, майнопартії та всіх її осередків, має бути передано державі. Проте саме рішення може бути оскаржене у Верховному Суді України.

Засідання суду формально було відкритим, але журналістів до зали не допустили. Тривало воно близько 1,5 години.У зв'язку з цим засідання проходило за зачиненими дверима, причини заборони "Опоблоку" стануть відомі вже після публікації повного тексту судового рішення, зазначає "ЧЕСНО".

Як відомо, на нинішній день Опоблок не є активною політичною силою. Він був заснований 2014 року на базі проросійської Партії регіонів після її розпаду. 19 березня 2022 року Рада національної безпеки та оборони України призупинила діяльність Опоблоку на час воєнного стану.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...