Судді порушення "не побачили": Поплічник Путіна здійснив мерзенний вчинок під час хокейного матчу (відео)

Російський підприємець і спортивний функціонер Роман Ротенберг здійснив мерзенний вчинок під час хокейного матчу у форматі "три на три" на турнірі в Балашихі між командами Санкт-Петербурга та Єкатеринбурга, повідомляють Патріоти України.

В одному з ігрових епізодів бізнесмен намагався укрити шайбу корпусом від 21-річного Іллі Чабана. Суперник у боротьбі трохи підштовхнув Ротенберга, за що отримав від того удар ключкою по спині.

Цікаво, що судді у цьому моменті не побачили порушення з боку Романа. Більш того, за підсумками даного інциденту він сам виявився постраждалим, а у ворота у ворота команди Єкатеринбурга було призначено буліт.

Ротенберг - син Бориса Ротенберга, який вважається близьким другом президента РФ Володимира Путіна.


Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...