Судячи з того, наскільки активно Кремлем розпочато кампанію "скиньте Зеленського", скоро ніяких "проросійських виборців Зе і СН" не лишиться, - політтехнолог Голобуцький

"Регіонал-втікач Олексій Журавко в середу записав відеоблог з викриттям змови Держдепу і полум'яним закликом до українців знищити владу Зеленського і вимагати вакцину "Спутнік", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Украинцы! Хватит терпеть! Поднимайтесь во всех городах! Эту власть, сегодняшнюю и предыдущую, в лице, Зеленского, Порошенко и всяких нацистов, нужно выгнать из Украины. Они вас обманывают и приведут к большой трагедии и беде. Хотя Украина уже сегодня находится в катастрофической ситуации. В каждом городе мы должны подняться и сказать во весь голос: «Хватит терпеть эту продажную, фашистскую власть, которая несет горе, страдания и уничтожение страны!»

Вы сегодня вправе потребовать завоза в Украину вакцины из России. Каждый из вас должен бороться за жизнь, и все вместе! Здравые силы должны объединиться. Повторюсь, для того, чтобы свергнуть этих негодяев".
--
Ну і "Спутнік" нам не дають, бо в Степанова дочка в Америці.
З вбогих, звісно, гріх сміятись. Але цікаве інше: це вже можна визнати тенденцією - публічні заклики повалити Зеленського. Хтось продовжує тезу закликом "провести референдум про возз'єднання з РФ", хтось - закликом "вимагати російську вакцину". Це вже деталі.
Принципова сама поява таких закликів. І це те, що мало би привернути увагу Зеленського, коли він знов обрав "шпагат" між проросійськими і проукраїнськими виборцями "Слуг". Судячи з того, наскільки активно і масово Кремлем розпочато кампанію "скиньте Зеленського", в найкоротші терміни ніяких "проросійських виборців Зеленського і СН" не лишиться. Їх благополучно розагітують за ОПЗЖ і шаріївців. Риторика, як бачите, цілком собі революційно-більшовицька".

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...