Судно йшло в напрямку острова Зміїний: Окупанти втратили ще один корабель у Чорному морі, - джерела у розвідці

Держава-агресорка могла втратити ще один корабель в Чорному морі. Мовиться про судно тилового забезпечення проєкту 23120. Таких в Росії лише два – "Всеволод Бобров" та "Ельбрус". Про це 24 каналу повідомили джерела в українській розвідці, передають Патріоти України.

Без якого точно саме корабля залишився російський флот наразі невідомо. За попередньою інформацією, у ніч на 12 травня корабель проєкту 23120 йшов у напрямку острова Зміїний. З невідомої причини на судні спалахнула пожежа.

Згодом тривала операція з порятунку екіпажу. Пів ночі обгорілий корабель намагався дійти до Севастополя. Начебто, це росіянам вдалось і судно таки пришвартували у порту. Як надовго корабель вийшов з ладу, наразі невідомо, але, за попередніми даними, судно потрібно буде серйозно ремонтувати.

З огляду на те, що кораблі проєкту 23120 можна вважати новітніми, навіть тимчасова втрата одного з них в умовах війни є для окупантів критичною. Тим паче, що у випадку необхідності виведення корабля за межі Чорного моря, назад його Туреччина не пропустить.

Джерело: 24 канал

"Просто щоб подивитися, що в ній, в біса, написано": Байден зізнався, що "майже хотів" купити "Біблію Трампа"

середа, 24 квітень 2024, 12:53

У вівторок, 23 квітня, президент США Джо Байден висміяв колишнього президента Дональда Трампа за торгівлю «єдиної схваленої» Біблії. З такою промовою він виступив під час візиту до штату Флорида. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. ...

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...