"Судилище по заказу Портнова не прошло": Казанський відреагував на рішення суду у справі Стерненка

Рішення суду Одеси відпустити під домашній арешт активіста Сергія Стерненко - позитивний сигнал.

Сьогодні, 9 квітня, Апеляційний суд Одеси прийняв рішення на користь активіста Сергія Стерненко, якого раніше засудили до 7 років в'язниці. Журналіст Денис Казанський привітав те, що його відпустили під домашній арешт. Про це він написав на своєму каналі в Telegram, передають Патріоти України.

"Чудесная новость, которая доказывает, что гражданское давление и общественный резонанс все же позволяют добиться справедливости", - зазначив Казанський. Він нагадав, що нинішнє рішення суду - це далеко не кінець. Суд по апеляції Стерненка триває. А домашній арешт є запобіжним заходом.

"Наконец появилась надежда, что тупое судилище по заказу Портнова (советник Виктора Януковича в 2014 году - ред.) не прошло", - констатував журналіст.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...