Судить по своєму "фюреру"? Глава "Роскосмосу" упевнений, що ціль Ілона Маска - безмежна влада, а не Марс (відео)

Дмитро Рогозін знову відзначився гострими заявами. Цього разу він звинуватив Ілона Маска у тому, що вся його діяльність є лише прикриттям, а бажає він насправді лише одного – влади. Глава Роскосмосу дав інтерв'ю пропагандистам "РИА Новости" і висловив упевненість в тому, що американського мільярдера насправді цікавить контроль над "думами" людей – не лише у США, а у по всьому світу. Судячи того, як часто Рогозін говорить про Маска, останній вже давно й дуже міцно засів у його думах, зазначають Патріоти України.

Маск – повелитель світу

За словами Рогозіна, ракети Falcon 9 були створені саме у гонитві за владою. Вони потрібні, щоб запускати супутники Starlink, які "створюватимуть інтернет" тим самим його контролюючи. Це дасть Маску контроль і над усіма ЗМІ.

"Ці засоби масової інформації будуть користуватися інтернетом, який роздаватиме його орбітальне угруповання, яке виводиться його ж ракетами. Ось воно — вся логіка побудови "харчового ланцюжка". Я віддаю належне його бізнес-таланту, який керується мрією стати власником "дум", принаймні західного світу. Навіть не будучи президентом США, він стане ним по факту, а може, і не лише США", – вважає Рогозін.

При цьому освоєння Марса, на його думку, є лише "словесною нісенітницею", покликаною підтримувати пропагандистський ефект незвичайного "Homo sapiens 2.0", "провидця-месії", який на наш подив виявився нашим сучасником.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...