"С*ка життя": "Слуга народу" Дубінський потрапив під антиросійські санкції США

Як кажуть американці: F**k Yourself

Міністерство фінансів США запровадило санкції проти 7 громадян України та 4 українських інформаційних ресурсів за втручання в американські вибори, зазначають Патріоти України.

"Сьогодні Міністерство фінансів США з контролю за іноземними активами - OFAC - вжило додаткових заходів проти 7 фізичних осіб та 4 суб'єктів, які є частиною пов'язаної з Росією мережі іноземного впливу, пов'язаної з Андрієм Деркачем", - йдеться в повідомленні.

До санкційного списку ввійшов народний депутат від партії влади "Слуга народу" Олександр Дубінський, пише НВ.

Також у списку - помічник народного депутата Андрія Деркача, проти якого вже запроваджено санкції, Дмитро Ковальчук, колишній прокурор, причетний до публікації так званих "плівок Деркача" Костянтин Кулик, колишній нардеп-утікач, який перебуває під слідством, Олександр Онищенко, пов'язані з нардепом Деркачем Антон Симоненко і Петро Журавель, Андрій Теліженко.

Під санкціями США - ТОВ "Ера-Медіа", інформаційне агентство Only News, сайт NabuLeaks — nabu-leaks.com і ТОВ "Скептик / Бегемот Медіа".

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: