Сумнівне призначення: Звільнений голова Іванівської РДА, що має брата шанувальника "ДНР", став радником Гончарука

Після звільнення з посади голови Іванівської РДА Антон Турупалов працював заступником мера Миколаєва, звідки був звільнений за прогули.

Антон Турупалов, який був звільнений із посади голови Іванівської РДА у 2016 році, став радником прем'єр-міністра України Олексія Гончарука. Про призначення одіозного чиновника на посаду радника голови уряду на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат України Олексій Гончаренко, передають Патріоти України.

"У вересні 2015 року він очолив Іванівську РДА. Депутати райради практично одразу висловили невдоволення його роботою. Турупалов не ходив на засідання і не з'являвся на робочому місці. У квітні 2016 року Іванівська райрада більш ніж двома третинами голосів висловила недовіру (!) Антону Турупалова. Після цього Турупалова звільнили з посади голови РДА", – розповідає Гончаренко.

Згодом нардеп додав, що після звільнення з посади голови Іванівської РДА Турупалов працював заступником мера Миколаєва, звідки був звільнений за прогули. "Крім усього виникло багато питань і про те, що рідний брат Турупалова живе і працює адвокатом в "ДНР" і є затятим прихильником створення і існування "республіки", – додав Гончаренко.

Україні передадуть прототипи артилерійських снарядів дальністю у 100 км – голова правління Rheinmetall

неділя, 5 травень 2024, 16:52

Оборонний концерн Rheinmetall (Німеччина) протягом 2024 року планує поставити Україні "сотні тисяч" артилерійських боєприпасів. Серед них будуть прототипи снарядів із дальністю 100 кілометрів. Про це оголосив голова правління Rheinmetall Армін Папперге...

Чехія відкликає свого посла в Росії

неділя, 5 травень 2024, 16:06

Міністерство закордонних справ Чехії вирішило відкликати з посади посла в Росії Вітезслава Півоньку, який з 2022 року фізично перебуває в Празі. Цю інформацію голова відомства Ян Ліпавський підтвердило агентству ČTK, повідомляють Патріоти України. Рані...