Сумнівні еротичні фантазії Колі Оболонського: Улюблений "слуга" Зеленського порівняв Разумкова з "сумною дівчинкою"

Заступник голови фракції "Слуга народу" Микола Тищенко порівняв спікера парламенту Дмитра Разумкова з "сумною дівчинкою". Так нардеп прокоментував слова Разумкова, що його не запросили на партійну нараду "СН" до Трускавця, повідомляють Патріоти України з посиланням на "НВ"

"Пан Разумков не моя дружина, щоб налагоджувати стосунки. Це вже ми як якусь дівчинку запрошуємо, а вона сумує і не хоче.

Ми дорослі люди, це чоловічі розмови, а ми переводимо на якийсь балаган. Може ще квіти принести, каблучку? Що зробити? Ким він був два роки тому? Хто знав його ім'я?", — заявив Тищенко.

Водночас нардеп все ж "запросив" Разумкова до Трускавця, заявивши, що має для цього достатньо "впливу і повноважень".

"Дмитро, я, Микола Тищенко, запрошую тебе разом з нами їхати у команді на тімбілдінг", — звернувся він до Разумкова через журналістів.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...