Сумну коняку поставили на місце: У Лаврова виникли проблеми з візитом до Сербії - всі суміжні країни "закрили небо"

Три балканські країни, Болгарія, Північна Македонія і Чорногорія, "закрили своє небо" для літака міністра закордонних справ країни-ізгоя РФ Сергія Лаврова, який повинен прилетіти з візитом до Сербії, передають Патріоти України.

Як повідомляють сербські ЗМІ, тепер намічений на 6-7 червня візит російського міністра до Сербії "опинився під великим питанням".

При цьому вони наголошують, що провини офіційного Белграда в цьому немає. Президент Сербії тепер змушений особисто займатися логістикою візиту глави МЗС РФ в країну.

Під час перебування в Белграді Сергій Лавров збирався зустрітися з президентом країни Александром Вучичем, міністром закордонних справ Миколою Селаковичем, спікером парламенту Івіцею Дачичем, а також з главою Народної скупщини.

Раніше Вучич заявляв, що якщо через візит Лаврова зірветься запланований на 10 червня візит до Сербії канцлера Німеччини Олафа Шольца, "це буде трагедією".

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...