Сумний поворот долі "великого комбінатора": У Росії винесли вирок Рудьковському

Український екс-"соціаліст" Микола Рудьковський, котрий за свою політичну кар'єру змінив кілька політичних "дахів" та ідеологічних забарвлень невдало пошукав щастя в Москві засуджений до двох років колонії, зазначають Патріоти України. У Росії суд засудив колишнього міністра транспорту України Миколи Рудьковського до двох років колонії. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на російські ЗМІ.

Повідомляється, що Московський міський суд засудив його до двох років колонії за напад на посольство Росії в Києві в 2014 році. Також повідомляється, що суд зарахував термін перебування в СІЗО з 28 вересня 2018 року через розрахунку один день за півтора.

Крім того, Рудьковський повинен виплатити близько 5,75 млн російських рублів Міністерству закордонних справ РФ, а також 8,2 млн рублів страхової компанії.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...