Сумний Путін у лаптях та ватнику став персонажем картини про знищену "Москву" (фото)

Українські військовослужбовці знищили флагман Чорноморського флоту країни-терориста Росії - крейсер "Москва". Це стало потужним ударом для російського диктатора Путіна. У зв'язку з цим з'явилась картина під назвою "Вона потонула", де засмучений Путін сидить на березі річки в лаптях та ватнику. Картину створив російський художник Семен Скрепецький, опублікувавши її в інстаграмі, передають Патріоти України.

На карикатурній картині художньо осмислено образ російського диктатора, що сумує за своєю гордістю - ракетним крейсером "Москва". Він самотньо сидить на березі річки, спираючись на коліна. На його ногах традиційні лапті, а на тулубі ватник - предмет російського одягу, що вже став позначенням усіх кремлівських пропагандистів.

Хоч на росТБ і розповсюджується фейкова інформація про те, що військовий корабель потонув через шторм на морі, якого насправді й не було, очільник Кремля чудово розуміє, що сталось: ЗСУ двома ракетами "Нептун" знищили флагман російського флоту. Велика й дуже символічна перемога українського війська.

Захарова пожалілася на "ворожі дії" країн Балтії та пригрозила "асиметричними заходами"

неділя, 5 травень 2024, 23:39

Представниця МЗС РФ Марія Захарова заявила, що Москва планує запровадити економічні та транзитні санкції щодо Латвії, Литви та Естонії за «ворожі дії» щодо Росії. Про це повідомляє The Moscow Times, передають Патріоти України. «На ворожі дії прибалтів ...

Кількість постраждалих внаслідок обстрілу Харкова зросла, пошкоджено 20 будинків в центрі міста (відео)

неділя, 5 травень 2024, 23:03

Кількість постраждалих внаслідок удару російських окупантів по центральній частині Харкова 5 травня виросла до 15 осіб. Про це проінформувала у Telegram Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України. "Станом на зараз кількість травмованих ...