Сумщиною пересувається військова техніка із російськими прапорами, йдуть бої (фото)

На Сумщині в різних частинах області пересуваються ворожі танкові колони, а в ряді населених пунктів ідуть бої. Зокрема, наразі бої йдуть у містах Охтирка та Суми, повідомляють Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

Так, у Сумах почалася стрільба на вул. Ковпака зі сторони Курська. Також чітко чути звуки вибухів, ймовірно, від танкових залпів чи іншого важкого озброєння.

За інформацією користувачів соцмереж, важка техніка агресора, в тому числі танкові колони, пересувається в різних частинах області та їде через населені пункти із прапорами РФ, а на нашивках військових - червоні зірки. Інформація надходить із сіл Хотінь, Мезенівка, селища Велика Писарівка та інших.

Також у місто Буринь заїхала колона російських танків. Військові розгребли весь товар у двох магазинах і розділились на дві частини. Одна рушила в сторону Сум, інша - на Конотоп.

Голова Сумської облдержадміністрації Дмитро Живицький підтверджує пересування ворожої техніки по області. "Сьогодні по території області пересувається техніка Російської Федерації", - написав він у зверненні, яке оприлюднив офіційний сайт ОДА.

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...

Через закон про передачу заморожених російських активів Україні: Медведєв "лякає" громадян США вилученням майна

субота, 27 квітень 2024, 19:53

Заступник голови Радбезу РФ та експрезидент Росії Дмитро Медведєв вкотре зробив «гучну» заяву та «пригрозив» США конфіскацією активів їх громадян нібито у відповідь на закон про передачу заморожених російських активів Україні. Про це у суботу, 27 квітн...