Сунак відповів, чи планує Британія відправляти своїх військових до України

Прем’єр-міністр Ріші Сунак спростував, що Британія планує відправляти до України своїх військових інструкторів. Про це інформує британське видання Sky News, передають Патріоти України.

Британський прем'єр пояснив, що слова голови Міністерства оборони Великої Британії Гранта Шеппса, який заявив, що його країна хоче направити до України своїх військових інструкторів, неправильно зрозуміли.

"Я думаю, що про це було спотворено інформацію. Те, що міністр оборони говорив, – що цілком можливо, що один раз в майбутньому ми будемо проводити частину цього навчання в Україні. Але це те, що стосується довгострокової перспективи, а не тут і зараз. Немає британських солдатів, яких відправлять воювати в поточному "конфлікті", – сказав Сунак.

Він наголосив, що програма навчання українських військових відбувається у Британії і не планується в Україні.

Протистояння наростає: КНР вводить санкції проти ще трьох оборонних концернів США

понеділок, 20 травень 2024, 10:30

Китай на тлі інавгурації нового президента Тайваню Лая Цінде ввів санкції щодо ще трьох американських оборонних концернів. До списку "ненадійних підприємств" включено оборонні та космічні підрозділи компаній Boeing, а також General Atomics Aeronautical...

Підіграє Путіну? Президент Болгарії назвав перемогу України над Росією неможливою

понеділок, 20 травень 2024, 10:28

Президент Болгарії Румен Радев назвав перемогу України над Росією "неможливою" і пов'язав війну із замахом на прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо. Президент Болгарії заявив, що продовження війни є катастрофічним для всіх сторін. "Кожен день, коли ...