"Суперзброя" Москви не може захистити ні найманців та союзників Путіна, ні саму себе: За останні дві доби в Лівії знищені вже 6 ЗРГК "Панцирь С1"

Шість зенітно-ракетно-гарматних комплекси «Панцирь С1» військ Хафтара (імовірно з російською обслугою.-ПУ) знищені в Лівії за останні 48 годин, зазначають Патріоти України. Згідно повідомлень турецького ресурсу Clash Report, лише за остання 12 годин армією законного уряду національної згоди (УНС) знешкоджені три російські системи ЗРГК «Панцирь С1» армії Хафтара.

Як повідомив прес-секретар штабу операції «Вулкан гніву» Абдульмалік ал-Мадані, ЗРГК російського виробництва було знищено в районі міста Тархуна.

Варто зазначити, що , УНС знищено вже 6 (шість) ЗРГК «Панцирь С1».

Ураження ЗРГК здійснювалося за рахунок БПЛА Bayraktar TB2 турецького виробництва.



Росіяни в істериці: Німеччина 9 травня каратиме громадян за георгіївські стрічки

середа, 8 травень 2024, 17:30

З нагоди вшанування закінчення Другої світової війни 8 і 9 травня поліція Берліна опублікувала правила, які стосуватимуться радянських меморіалів у місті та його найближчих околицях. Про це пише RBB24. . Поліція Берліна заборонила демонструвати російсь...

Втрати ворога ростуть: Партизани фіксують прибуття великої кількості вбитих та поранених росіян до Криму

середа, 8 травень 2024, 16:59

У тимчасово окупованому Джанкої (Крим) фіксується прибуття великої кількості поранених та ліквідованих окупантів з Херсонського напрямку. "Цікавий факт, на вокзалі Джанкоя ми помічаємо також масові перевезення (через тимчасово окупований Крим, - ред.) ...