"Супротивник не зупиняється": Боєць 3-ї ОШБр розповів втрати РФ під Авдіївкою

Під Авдіївкою окупаційні війська Росії зазнають колосальних втрат у живій силі та техніці. Про це "Громадському радіо" розповів Анатолій Нікітін "Бетон", молодший сержант батальйону БпАК 3-ї ОШБр, передають Патріоти України.

"Всі підрозділи нашої бригади працювали на спільний результат, який ми бачимо. Стосовно останнього тижня, то так – був продуктивний тиждень. Супротивник не зупиняється попри свої втрати. Ми вперше (за час війни – ред.) бачимо таке нівелювання людського життя та ресурсів задля досягнення своєї мети", – зазначив військовий.

Протягом минулого тижня підрозділи Третьої штурмової бригади під Авдіївкою ліквідували 146 та поранили 287 окупантів. Бійцям також вдалося знищити ворожі БпЛА SuperCam, Ланцет та САУ "Нона-С", а ще уразити два танки Т-80 та російську БМП-3.

"Ми повинні розуміти": Ситуація на фронті патова, війська РФ будуть йти вперед, - Коваленко

четвер, 9 травень 2024, 9:57

Допомога від США, яка надходитиме в Україну, буде мати накопичувальний ефект. Ми не побачимо результату від надання цієї допомоги по всій лінії бойового зіткнення одразу. . Відбуватиметься поступове накопичування різної військової техніки, артилерії, ...

Особливий маневр? У ЗСУ розповіли про загадковий вихід російського корабля у море на тлі обстрілу України

четвер, 9 травень 2024, 9:55

Росія перед вчорашнім обстрілом України вивела у море два кораблі. Один з них випустив ракети по Україні, мета виходу іншого корабля - невідома, заявив речник Сил оборони півдня України Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону. "Вчора був вихід двох носі...