Супроводжували дванадцять (!!) лікарів: Спливли подробиці поїздки Путіна до Владивостока

Російські опозиційні канали пророкують Путіну швидку смерть, рясніють діагнозами та подробицями перебігу багатьох хвороб. І хоча директор ЦРУ Вільям Бернс, виступаючи на Форумі з безпеки Аспена в Колорадо, засумнівався в тому, що президент РФ Володимир Путін справді серйозно хворий, заявивши, що диктатор має "надто здоровий" вигляд, все прогресивне людство надії на смертельну хворобу все ж не втрачає, передають Патріоти України.

І привід для оптимізму зрештою у нас є. Як повідомляє російська служба ВВС, на Східному економічному форумі, який проходив 6 і 7 вересня, за здоров'ям Путіна стежили 12 медиків кремлівської Центральної клінічної лікарні.

Такої кількості лікарів минулими роками в оточенні диктатора не було. Медики прилетіли з Москви до Владивостока за 10 днів до президента і сиділи на карантині в готелі на російському острові, де відбувався форум.

Медики щороку вилітають до Владивостока за тиждень до прибуття Путіна на форум — це стандартна процедура, яку можна відстежити в опублікованих держконтрактах. Згідно з цими даними, кількість лікарів, які супроводжують поїздку Путіна, цього року різко зросла. 2021 року Путіна супроводжували на форум лише два лікарі, 2019-го та 2018 роках — вісім. Цього року було сплачено за проживання 12 медиків.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...