Супутниковий знімок показав стан заводу із виробництва "шахедів" в Ірані після атаки безпілотників

Супутникові знімки свідчать, що наразі мова про знищення заводу з виробництва Shahed-136 не йде

З’явилися супутникові знімки території іранського заводу з виробництва дронів-камікадзе Shahed-136 та інших безпілотників, у місті Ісфахан. Про це повідомляє компанія Defense Express.

Раніше в ЗМІ з’явилася інформація, що саме це підприємство було атаковане 28 січня близько 23:30 за місцевим часом. Хоча офіційно міноборони Ірану повідомило лише про невдалу атаку неназваного військового підприємства, додавши, що використовувалися міні-дрони у кількості трьох одиниць.

Завод із виробництва «шахедів» в Ірані не постраждав під час вибухів: супутникові знімки фото 1

Водночас на супутниковому знімку SkySat від компанії Planet Labs, який був зроблений вже після атаки 29 січня о 10:10 за місцевим часом, жодних руйнувань не помічено.

Завод із виробництва «шахедів» в Ірані не постраждав під час вибухів: супутникові знімки фото 2

Для порівняння можна навести знімок від 26 листопада минулого року. За цей період на підприємстві було побудовано ще два ангари. Останнє пов'язують із тим, що Іран намагається масштабувати виробництво дронів.

Таким чином супутникові знімки цілком красномовно говорять про те, що наразі мова про знищення, чи будь-яке значне ушкодження саме заводу з виробництва Shahed-136 не йде.

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...