Сусідні будівлі залишилися цілими: Українські бійці одним влучним ударом знищили штаб окупантів на Харківщині (відео)

Бійці розвідувально-диверсійного спецпідрозділу "Кракен" полку "Азов" знищили на Харківщині ворожий штаб. Артилеристи підрозділу одним точним ударом розбили вщент будинок, в якому знаходились окупанти, при цьому сусідські будівлі жодним чином не постраждали. Відповідне відео опублікували у Telegram-каналі спецпідрозділу, передають Патріоти України.

"Артилерія нашого підрозділу продовжує знищувати окупантів. На цей раз було вражено ворожий штаб", – йдеться у повідомленні українських захисників.

На кадрах видно, як точно працюють українські артилеристи. Наведення було зроблене безпілотником, який і зафільмував ліквідацію окупантів. Одним ударом було знищено сам штаб, при цьому сусідні будинки не зазнали руйнувань.

Зазначимо, що спецпідрозділ Kraken полку "Азов" — це окремий розвідувально-диверсійний підрозділ у складі військової частини Міноборони. До підрозділу входять представники Національного корпусу. KRAKEN діє на Харківщині. Бійці підрозділу звільнили багато населених пунктів області, зокрема Питомник, Ольхівку, Руську Лозову.

На боці Москви? Названо країни, які найменше підтримують членство України в ЄС і НАТО

субота, 4 травень 2024, 6:56

Серед усіх країн центрально-східної Європи найменше прихильників інтеграції України до Європейського Союзу та НАТО - в Угорщині та Словаччині. При цьому серед словаків за останні роки поменшало тих, хто хотів би бачити нашу державу у західних інституці...

Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...