"Суспільство не хоче розмовляти із терористами": Зеленський відповів, чи можуть відбутись переговори з Росією

Президент України Володимир Зеленський заявив, що наразі жодні переговори з РФ щодо завершення війни неможливі. Про це Зеленський сказав під час щорічної зустрічі Ялтинської європейської Стратегії, передають Патріоти України.

Російська сторона не може сформулювати жодних адекватних позицій, впевнений Володимир Зеленський. "Ми хочемо закінчити війну, але змінився простір, можливості. Суспільство не хоче говорити з терористами. Хоча навіть із терористами можна спілкуватися, бо вони знають, чого хочуть", – сказав президент України.

За словами Зеленського, немає певності, що росіяни дотримуватимуться своїх обіцянок. "Я вважаю, що не будуть. Ніхто не вірить. Вони нерукостислі. Щоб ми могли відкрити з ними дипломатичний коридор, вони мають показати політичну волю, що вони готові віддати назад чужу землю. Тоді ми можемо говорити принаймні про якісь коридори, які відкривають ті чи інші дипломатичні кроки", – пояснив президент України Володимир Зеленський.


Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...