Суспільство обурене та вимагає змінити обряд: Немовля захлинулося під час хрещення

Під час розтину у легенях немовляти виявили рідину, яка і призвела до зупинки серця.

У місті Сучава, Румунія, 1 лютого 6-тижневе немовля під час обряду хрещення захлинулось свяченою водою. У дитини сталась зупинка серця. Про це повідомило The Guardian, передають Патріоти України.

Малюка доставили в лікарню, але врятувати його не вдалось. Під час розтину у легенях немовляти виявили рідину, яка і призвела до зупинки серця.

Прокуратура Румунії порушила кримінальну справу на священника за фактом ненавмисного вбивства. Люди обурились ситуацією і створили петицію, яка вимагає змінити обряд хрещення.

"Смерть новонародженої дитини через цю православну традицію - величезна трагедія для всіх нас. Ми вимагаємо змінити ритуал, щоб добрі помисли хрещення знову набули сенсу", - йдеться в петиції. За словами архієпископа Теодосія, ритуал не змінюватимуть, усупереч смерті дитини.

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...

"Занадто багато всього": Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не зможе виграти, - американський генерал

четвер, 2 травень 2024, 15:50

Війна в Україні закінчиться тоді, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти. Для цього західні партнери мають об'єднати всі можливі зусилля у допомозі нашій державі. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України. "Тому ми п...