Сутенер нечистої сили: Фаріон грубо "накинулася" на Гордона (відео)

Ірина Фаріон, екс-нардеп від "Свободи", знову накинулася з гострою критикою та образами на Дмитра Гордона. В останньому інтерв'ю INTV вона заявила, що Гордон - не журналіст, а шарлатан і аферист, повідомляють Патріоти України.

Скандальна депутат на питання, чи спеціально вона провокує журналіста, відповіла, що він не журналіст, а шарлатан і аферист, торговець якимись пірамідками, розкручувач Кашпіровського, Алана Чумака і всієї іншої нечисті, накшталт Марії Стефанії та інших ворожок.

"Він - сутенер нечистої сили. І про цього сутенера нечистої сили більше говорити я не має наміру. Він просто панічно боїться Фаріон, тому що правий - вона воює з нечистою силою", - заявила Фаріон.

Також вона припустила, що Гордона якось на дозвіллі треба облити святою водою. За її словами, скандал між нею і Дмитром Гордоном виник після того, як він сказав, що історичні питання роз'єднують народ. Він розповів про своє ставлення до Степана Бандери та Романа Шухевича.

Також скандальна екс-нардеп заявила, що якщо Гордону не подобаються українські герої, йому слід виїхати до тих героїв, яких він дійсно любить.

"Мені не потрібні його вподобання. Ти жреш хліб моєї землі, і ти повинен поважати моїх героїв. Якщо тобі мої герої не подобаються, пили звідси, і хай за тобою пил стовпом! Їдь до тих героїв, яких ти любиш! Чого ти тут сидиш? Лисе і нещасне!" - скипіла Фаріон.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...