Суцільна військова база: Аеророзвідка ЗСУ показала, як окупанти перетворюють Крим на непотопляємий авіаносець

Порівняно з 2014 роком Росія у Криму наростила свій військовий потенціал більш як удвічі

Українські журналісти отримали дані аеророзвідки про те, що в Криму з початку незаконної російської окупації, побудовано безліч військових баз. Про це повідомляється у матеріалі “Радіо Свобода”, зазначають Патріоти України.

Відзначається, що в Криму після 2014 року побудовано безліч нових військових об’єктів окупантів, на яких російські військові розміщують десятки нових військових літаків, вертольоти, системи С-400 і радіолокаційні системи.

Одним з найсвіжіших знімках, отриманих журналістами від Національного центру управління і випробувань космічних засобів, є селище Новоозерне біля бухти Донузлав. Там наприкінці 2020 року з’явилася нова військова база фактично просто серед степу.

Глава Національного космічного центру Сергій Янчевський розповідає, що в 2018 році на цьому місці були тільки старі розвалюються ферми. Вже в 2019 і протягом 2020 року тут будували величезну військову частину, яка є базою збереження на випадок війни. Зокрема, окупанти планують озброювати в цьому місці населення, якщо почнеться війна.

Також новий військовий об’єкт російські військові побудували біля Севастополя. На старих фото з космосу видно, що ще з 2016 року там на порожньому місці побудували радіотехнічну станцію, на якій розташовані десятки супутникових антен діаметром близько 5 метрів.

Крім того, біля Керчі біля траси “Таврида” з’явилися вісім ракетних комплексів С-400 і нові радіолокаційні станції.

У свою чергу на околицях Євпаторії окупанти побудували величезну радіоантенну, яка в діаметрі досягає близько 30 метрів. Також в Євпаторії зараз військово-космічні російські сили.

На аеродромі Джанкоя тепер в Криму стоять російські ракетні комплекси С – 400 і новітні вертольоти.

Запеклі бої на Донбасі: ЗСУ вибивають росіян з Красногорівки

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:50

Російські штурмові групи проникли на територію вогнетривкого заводу у місті Красногорівка Донецької області. Підрозділи ЗСУ вибивають їх звідти. Про це сказав речник оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСУВ) Хортиця підполковник Назар Волошин ...

Наздогнала кара: В Україні ліквідували командира групи спецназу ГРУ, якого судили за воєнні злочини в Чечні

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:44

Українські воїни ліквідували окупанта - командира спецназу з Бурятії. У 2007 році він був засуджений за скоєння воєнного злочину в Чечні: розстріл на дорозі шести цивільних, включно з вагітною жінкоюПроте вбивця втік перед оголошенням вироку, тож карма...