Сутичка за потоки між Коломойським і транснаціоналами почалася, - Сазонов

Епічна битва за право «присмоктатися» до фінансових потоків небагатої країни триває...

Айварас Абромавічус. Фото: соцмережі.Не надто довго партія «Слуга народу» потребувала послуг литовського реформатора, який повернувся знову в Україну робити «великі» реформи. Мова про гендиректора «Укроборонпрому» Айвараса Абромавічуса. Одіозний нардеп Олександр Дубинський зажадав звільнення литовця, надавши докази його литовського громадянства від Міністерства внутрішніх справ Литви, передають Патріоти України.

Коментуючи інформацію, політолог і блогер Кирило Сазонов зазначив, що на скандал з громадянством Абромавічуса він дивиться, в першу чергу, як на принципову сутичку за потоки між Коломойським і транснаціоналами, інтереси яких представляє наш дорогий в усіх відношеннях гість екс-міністр. Ну і через призму розколу в «Слузі народу» через великі гроші.

«Это моя профдеформация. А вот правоохранители в первую очередь задают вопрос – а как он прошел спецпроверку СБУ? Там реально мышей не ловят или по команде нарушают законы? Звонить Баканову, чтобы увольнял к чертовой матери? Или это уже его команды выполняются?», – питає Сазонов.

Він додає, для фону вже можна чекати виття грантоїдів і міжнародних партнерів. Епічна битва за право «присмоктатися» до фінансових потоків небагатої країни, яка фактично одна протистоїть «здичавілим» росіянам.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...