Сварка була щодо зарплати: Стало відомо, чому депутат підірвав гранати на сесії сільради на Закарпатті

На Закарпатті в будівлі Керецьківської сільської ради під час сесії депутат підірвав гранати. Внаслідок інциденту постраждали 26 людей, шестеро з яких - у важкому стані. Що могло стати причиною підриву гранат повідомив Віталій Глагола, депутат Ужгородської міськради, передають Патріоти України.

"Мені відомо, що під час проведення сесії Керецьківської тергромади здійснювалось дискусійне обговорення щодо призначення та визначення умов оплати праці голови Керецьківської ТГ на 2024 рік. Під час чого до приміщення зайшов депутат фракції "Слуга Народу" - Батрин Сергій Михайлович, 12.08.1969 р.н., який втрутився в дискусію зі словами "Можна я скажу?" і діставши із кишені куртки 3 предмети, які кинув на підлогу, внаслідок чого відбулося 3 вибухи.

Підрив гранати відбувся після невдалої дискусії щодо того, чи підняти зарплату та додати 100% премію голові ОТГ Михайлу Мушці із ОПЗЖ. У підривника-депутата був конфлікт із діючим головою ОТГ. Депутати навіть піднімали питання щодо дострокового припинення повноважень голови Керецьківської ТГ Михайла Мушки", - розповів він.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...