Святії скрепи: Російський митрополит оголосив лібералів "дном пекла" і згадав про Україну

Митрополит Красноярський і Ачинський Пантелеймон затаврував ліберальний рух і засудив російських підлітків. Такі заяви він зробив в ефірі «ТВК Красноярськ», передають Патріоти України.
Митрополит Пантелеймон сказав, що дивиться передачі пропагандиста Володимира Соловйова і режисера Микити Михалкова. «А ось слухаю Соловйова, мені так цікаво, чим закінчиться його програма. І розумію, ліберальний рух - це ж пекло. Це дно пекла! Вони самі кажуть це. Ми ніколи з Україною не знайдемо спільної мови, якщо так все буде йти. Нічого доброго», - заявив священнослужитель.
Подобаються йому і передачі Михалкова «Бесогон ТВ». «Я після певних його уявлень з певних питань знайшов відгук. Як наші милі підлітки налаштовані антидержавно, антиісторичного і більш того - зрадницьки», - зазначив Пантелеймон.

«А звідки вони стали такими? Ми стали такими, тому що нас виховували: краще смерть, ніж чобіт або прапор американський», - додав митрополит.

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...

Ворог не припиняє атак: Росія знову уразила інфраструктурний об'єкт в Одесі

субота, 20 квітень 2024, 9:52

Військові уточнили наслідки атак Росії у ніч на 20 квітня - ворог атакував балістикою промислову інфраструктуру Запоріжжя та уразив інфраструктурний об'єкт в Одесі, передають Патріоти України. Деталі: Зазначається, що промислову інфраструктуру Запоріж...