Святкувати поки що зарано: Міноборони - про рейд ЗСУ на Херсонщині

Збройні сили України виконали певне завдання в районі тимчасово захопленого росіянами лівого берегу Херсонської області. Однак приводів для ажіотажу наразі немає. Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр у Telegram, передають Патріоти України.

Так вона прокоментувала інформацію щодо нібито закріплення наших захисників на лівому березі Дніпра на Херсонському напрямку, навколо якої вже почався «експертний ажіотаж».

«Приводів для ажіотажу немає. Я щойно повернулась з тих місць. Для того, щоб там висадитись, не бути знищеним та ще й закріпитись, потрібно зачистити територію і відкинути ворога. Ми бережемо людей, тому працюємо контрбатарейно», – пояснила Маляр.

Однак представниця Міноборони підвтердила, що певні підрозділи виконали певне завдання, яке саме – не уточнюється. «Це передбачувано, адже наша мета – повернути всі тимчасово окуповані території, тож ми скрізь відпрацьовуємо таку можливість», – наголосила посадовиця.

Військові відповіли, кого найбільше бракує на фронті для перемоги у війні з Росією

неділя, 28 липень 2024, 7:37

Команда медичної евакуації бригади "Червона калина", що наразі працює на Запорізькому напрямку, за час своєї роботи не втратила жодного воїна. У військових медиків дві автівки, де є все необхідне для транспортування тяжкопоранених., передають Патріоти ...

Санкції не завада? Російські ракети і безпілотники містять компоненти з понад 20 країн, - Інститут судових експертиз

неділя, 28 липень 2024, 6:50

Російські ракети та дрони, якими країна-агресор щодня атакує міста та села України, містять компоненти, виготовлені у більш ніж 20 країнах. Серед них зокрема США, Тайвань, Китай та інші, передають Патріоти України. Ці деталі в збитому ворожому озброєнн...