Свято було не в усіх: Українські військові показали наслідки обстрілу біля Водяного в новорічну ніч (відео)

У зоні ООС на Донбасі в перший день 2021 року – 1 січня – терористи сім разів порушували режим припинення вогню.

Російсько-окупаційна армія, зокрема, відкривала вогонь із гранатомета. Про це повідомляється на Facebook-сторінці прес-служби Операції Об'єднаних сил, передають Патріоти України.

Військові заявили про відносне затишшя на лінії фронту. "У більшості районів відповідальності наших бригад спостерігалася тиша", – йдеться в зведенні. Однак у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворожу вогневу активність було помічено декілька разів неподалік Авдіївки (міномети 82-го калібру, гранатомети різних систем, стрілецька зброя).

Також в обідню пору біля Авдіївки з напрямку н.п. Яковлівка було помічено БпЛА (квадракоптер) противника, що перетнув лінію розмежування. Українські захисники збили його. Поблизу Водяного, що на Приазов’ї, російсько-окупаційні війська вели вогонь з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї. На Facebook-сторінці ООС опублікували відео наслідків обстрілу в цьому районі:

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...