Свідомо маніпулював суспільною думкою: Депутату Верховної Ради оголосили про підозру у держзраді (фото)

Народному депутату від забороненої партії ОПЗЖ Олегу Волошину повідомили про підозру у державній зраді. Про це повідомили в СБУ, передають Патріоти України.

За даними слідства, впродовж 2020-2021 років нардеп Олег Волошин сприяв військово-політичному керівництву Росії у підривній діяльності проти України. В СБУ зазначають, що Волошин цілеспрямовано маніпулював суспільною думкою українців в інтересах країни-агресорки. Зокрема, подавав викривлену інформацію про військово-політичну та соціальну сферу України у своїх виступах та інтерв’ю.

"Ця та інша діяльність Волошина доводить, що він свідомо діяв на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній та інформаційній безпеці України", - йдеться у повідомленні.

Генеральний прокурор склав повідомлення про підозру народному депутату України за ч. 1 ст. 111 Кримінального кодексу України (державна зрада). У рамках відкритого кримінального провадження співробітники СБУ спільно з ДБР проводять обшуки за адресами реєстрації парламентаря та його родичів і зв’язків.

Також правоохоронці зараз намагаються притягнути до відповідальності Волошина, який наразі переховується від правосуддя за кордоном.

"Ворог має тактичні успіхи": Сирський підтвердив втрату трьох сіл поблизу Авдіївки

неділя, 28 квітень 2024, 16:29

Головнокомандувач ЗСУ генерал Олександр Сирський визнав, що ситуація на фронті загострилась. Детальніше про події на передовій він розповів у своєму Telegram, передають Патріоти України. За словами головкома, намагаючись захопити стратегічну ініціативу...

"Колеги геть байдужі до питання": Нардепка підготувала альтернативну версію законопроєкту про демобілізацію

неділя, 28 квітень 2024, 16:06

Народна депутатка Інна Совсун заявила, що підготувала ще одну версію законопроєкту про демобілізацію на тлі наміру влади створити подібний документ у термін до 8 місяців. Вона наголосила на важливості швидшого ухвалення рішення в цьому питанні. Про це ...