Свідомо підробила документи: Проти дружини блогера Шарія завели кримінальну справу

Проти дружини одіозного блогера Анатолія Шарія Ольги відкрили кримінальну справу нібито за фактом підробки документів під час виборів до Верховної Ради. Про це повідомив журналіст Сергій Іванов на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Сьогодні за моїми заявами зареєстровано кримінальне провадження за фактом підробки офіційних документів та використання громадянкою Шарій свідомо підроблених документів під час виборів до ВР (ч.4 ст. 358 КК)", - написав він.

Також, за його словами, проти Анатолія Шарія зареєстровано кримінальне провадження за статтею про розпалювання національної, расової або релігійної ворожнечі (ч.ст. 161 КК).

Також про відкриття справи написала в Telegram і сама Ольга Шарій. "На мене відкрили кримінальну справу за ст. 358 ч. 4 (підробка документів) за те, що я нібито внесла брехливі дані під час виборів до ВР. Про це повідомляють Українські ЗМІ. Смішно, що про це пише підстилка ОП, яку Подоляк офіційно назвав своїм штатним блогером", - повідомила вона.

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...