"Світ і РФ схилятимуть Україну до поступок": Зеленський заявив про небезпечні наслідки у разі падіння Бахмута

Якщо країні-агресорці Росії вдасться захопити місто Бахмут на Донеччині, то вона "продасть" це як свою перемогу Заходу, Китаю, Ірану, а також населенню РФ, передають Патріоти України.

Російський диктатор Володимир Путін у разі падіння Бахмута може сприйняти це як слабкість українців і почати ще сильніше тиснути. Про це заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю агентству Associated Press.

"Якщо він відчує кров – відчує, що ми слабкі, – він тиснутиме, тиснутиме, тиснутиме. Ми не можемо втрачати щаблі, тому що війна – це пиріг – шматочки перемог. Маленькі перемоги, маленькі кроки", – сказав Зеленський.

Він додав, що Україна може зіткнутися з сильним тиском у разі захоплення Бахмута російськими загарбниками. Країна-агресорка РФ спробує використати захоплення міста на свою користь, "виторгувати" собі міжнародну підтримку і схилити Україну до неприйнятних для нашої держави компромісів.

"Це буде як з боку міжнародної спільноти, так і всередині країни. Наше суспільство відчуватиме втому і підштовхуватиме мене до компромісу з ними", – наголосив президент України.

Україна планує "рухатися вперед": У Байдена заявили, що ЗСУ готуються до нового контрнаступу

неділя, 5 травень 2024, 11:48

Україна планує розпочати новий контрнаступ на позиції російських загарбників у 2025 році, щоб утримати Кремль від отримання додаткових переваг цього року. Про це заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван, інформує Financial Tim...

"Ми повинні": Макрон закличе Цзіньпіна натиснути на Путіна, щоб закінчити війну в Україну

неділя, 5 травень 2024, 11:30

Під час візиту китайського лідера Сі Цзіньпіна до Франції, президент Еммануель Макрон звернеться з закликом до Пекіну посилити тиск на Москву, щоб вона припинила збройну агресію проти України, передають Патріоти України. Візит китайського лідера до Фра...