Свобода, демократія, Україна: Зеленський, Байден та Джонсон запустили флешмоб у соцмережі Twitter

Світові лідери запустили флешмоб у соціальній мережі Twitter. До нього приєдналися президенти України Володимир Зеленський, США Джо Байден, прем'єр Великої Британії Борис Джонсон та інші, повідомляють Патріоти України.

Кожен з них залишив у Twitter єдине слово, яке, очевидно, асоціюється з Україною та її боротьбою за свободу. Володимир Зеленський залишив у Twitter слово "Freedom" - свобода. Американський лідер Байден написав "democracy" - демократія, а британський прем'єр Джонсон залишив твіт зі словом "Ukraine" - Україна.

Згодом до флешмобу доєдналися секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов, який залишив слово "putinkaputt" (перекладу не потребує), а також радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, який залишив твіт зі словом ATACMS, натякаючи на ймовірність передачі Україні далекобійних ракет для HIMARS. У Twitter-акаунті України з'явилося слово "Victory" - перемога.

Схоже, флешмоб набирає обертів, адже кілька хвилин тому до нього доєднався друг України - президент Польщі Анджей Дуда. "Solidarity" (солідарність) - написав він.


Справа не тільки у ЗСУ: Плетенчук пояснив, чому росіяни бояться зараз використовувати Кримський міст

вівторок, 7 травень 2024, 21:02

Росіяни не використовують у повному обсязі Кримський міст для військової логістики, адже бояться, що конструкція може не витримати через пошкодження. Про це заявив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук у вівторок...

Необхідне й сучасне рішення: В Україні створили новий окремий рід військ

вівторок, 7 травень 2024, 20:29

Кабінет Міністрів підтримав проєкт указу президента України Володимира Зеленського, напрацьований Міноборони спільно з Генштабом, про створення окремого роду військ в ЗСУ – Сил безпілотних систем. Про це повідомив міністр оборони Рустем Умєров 7 травня...