"Свого часу інший фюрер не зупинився на Австрії": Путін хоче зруйнувати Україну, але це не його кінцева мета, - опозиціонер з РФ

Спроба знищити державність України є лише проміжною метою у хворій уяві російського диктатора Володимира Путіна. Насправді він хоче захопити інші країни, зокрема території Європейського Союзу, передають Патріоти України.

Через це диктатора, безперечно, чекає покарання, адже ЄС має намір створити спеціальну прокуратуру з розслідування воєнних злочинів Росії. Про це "24 каналу" розповів опозиційний російський політик Леонід Гозман.

За його словами, Путін марить про те, що Україна та Росія це нібито "один народ", тому в Кремлі вирішили, що такої країни, як Україна, не повинно існувати. Водночас Гозман наголосив, що знищення України є лише проміжною метою диктатора.

"Він хоче зруйнувати Україну. Я думаю, що мета війни якраз у цьому. Це проміжна, а не кінцева мета. Свого часу великий фюрер не зупинився на Австрії, а пішов далі, і все скінчилося, як скінчилося. Думаю, що Путін теж не зупинився б, якби йому вдалося захопити Україну, а взявся, як він говорив про Петра I, повертати своє", пояснив – Гозман.

Окрім того, опозиціонер розповів, яким саме країнам могла б загрожувати небезпека від Росії. Гозман вважає, що після України Путін мріяв напасти на країни Балтії, Польщу та Фінляндію. За словами опозиційного політика, на цьому етапі будь-який варіант припинення вогню не передбачає знищення російського режиму.

"Це не мир, а перемир'я. Це час на те, щоб зализати рани і піти знову в атаку. Мені здається, що президент Зеленський це дуже чітко розуміє. Це видно за його виступами. Загалом, в Україні це все розуміють чи майже всі", – констатував Гозман.

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...