Свої гроші вкладники так і не отримали: Стало відомо, куди поділась нерухомість банку Авакова, коли той втратив ліцензію, - Bihus.info

Нерухомість банку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова від примусового продажу переховав "майбутній керівник" його фірми, повідомляють Патріоти України з посиланням на розслідування Bihus.info.

Відзначається, що в цей банк за президентства Віктора Януковича сюди була введена тимчасова адміністрація, відкликана ліцензія і розпочато процедуру ліквідації. З того моменту в банку почали рости борги перед вкладниками.

Його повинні були ліквідувати і віддати гроші вкладникам, але Окружний адмінсуд Києва скасував постанову Нацбанку про відкликання в банку ліцензії та банк повертає назад у власність родини Авакова. Гроші вкладникам так і не повертають.

Журналісти встановили, що в наприкінці 2015-го фірма "Біо-М" Євгенія Пилипенко з Бахмута стали покупцями банку "Базис", що раніше належав родині Авакова.

За даними видання, Пилипенко є близьким до родини Авакова. У 2018-му він, наприклад, числився керівником компанії "Екопром-Сервіс". Власницею на той момент вважалася його дочка Катерина. Надалі компанія перейшла до сина міністра Олександра Авакова.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...