Свої кинули пораненого: На Донбасі взяли в полон розвідника "ДНР" (фото)

Українські військові доставили затриманого в військовий госпіталь.

Пораненого найманця кинули свої ж. Фото: прес-центр ООС.

На Донбасі українські військові захопили в полон чергового бойовика «ДНР». Про це повідомили в штабі операції Об'єднаних сил, передають Патріоти України.

У 29-річного затриманого вилучили військовий квиток.

«В ході обстеження території між взводними опорними пунктами смуги відповідальності одного з підрозділів Об'єднаних сил українські розвідники затримали представника збройних формувань Російської Федерації», - йдеться в повідомленні.

За словами найманця, він входив до складу диверсійно-розвідувальної групи, яка займалася пошуком позицій, спостережних постів і вогневих точок підрозділів Об'єднаних сил. На лінії зіткнення він підірвався на своєму ж мінному загороді. Пораненого бойовика інші члени ДРГ кинули і повернулися на свої позиції.
Українські військові доставили затриманого в військовий госпіталь. Наразі затриманий перебуває під наглядом лікарів і дає свідчення про своїх колег.

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...