Свої люди "порішали"? Медведчуку вдалося сховати від санкцій п’ятипалубну яхту вартістю $200 мільйонів

Народний депутат від фракції ОПЗЖ Віктор Медведчук сховав у офшорах п’ятипалубну яхту Royal Romance. Судно має довжину майже у 100 метрів та коштує $200 мільйонів. Про це йдеться в розслідуванні Слідства.Інфо. У період між введенням санкцій щодо Медведчука та арештом його майна, розкішна яхта, яка була зареєстрована на дружину нардепа Оксану Марченко, змінила власника, передають Патріоти України.

Зараз судно формально не має зв’язку з родиною кума президента РФ Володимира Путіна. За даними ресурсу equasis.org, 31 березня Royal Romance стала власністю фірми Lanelia Holdings Ltd з Маршаллових островів. Такої фірми немає у декларації Медведчука.

За допомогою ресурсу Marine Traffic журналісти з’ясували, що вже після переоформлення яхта подорожувала узбережжям Хорватії, де пришвартувалася 10 квітня. Наступного дня, 11 квітня, Марченко опублікувала в Instagram фото з геолокацією "Хорватія".

Це може свідчити про те, що родина Медведчука і далі користується судном, яке формально їй більше не належить. Яхта Royal Romance має ліфт, великий басейн та водоспад. Номери розраховані на 14 гостей і 22 членів екіпажу.

Номери розраховані на 14 гостей і 22 членів екіпажу

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...