Свої люди? Сійярто розповів, чому Угорщина й досі видає росіянам візи

Угорщина не створює перешкод росіянам у видачі шенгенських віз та вітає будь-яких гостей, незалежно від того, звідки вони приїхали, заявив міністр закордонних справ та зовнішньоекономічних зв'язків країни Петер Сійярто. За його словами, які цитує державне пропагандистське агентство "ТАСС", методологія видачі віз не змінювалася. передають Патріоти України.

«Звичайно, ми надаємо візи для російських мандрівників без жодних проблем. Ми не змінювали методологію видачі віз. Ми не маємо жодної дискримінації щодо громадян Росії», – заявив Сійярто. Він зазначив, що Угорщина має лише одну вимогу щодо туристів – дотримання правил та положень країни. Міністр запевнив, що у такому разі у гостей не буде жодних проблем.

За словами Сійярто, продовжує діяти угода про аутсорсинг у Росії із візовим центром. Запит на отримання візи можна подати по всій країні. Він додав, що угорська сторона надає передбачуваний графік, що може зайняти процедура, а також чітко пояснює, що необхідно надати.

У Росії виникли проблеми з ракетами з КНДР - половина вибухнула у повітрі

четвер, 9 травень 2024, 6:48

Близько половини північнокорейських ракет, якими Росія вдарила по Україні, не долетіли до цілі. Відсоток несправності високий. Про це у коментарі Reuters розповіли в Офісі генерального прокурора України. За словами Офіса, всього прокурори вивчили уламк...

Хитрий хід: У Forbes дізналися, як українські надводні дрони стали вбивцями російських гелікоптерів

четвер, 9 травень 2024, 6:24

Триває повномасштабна війна в Україні, і стала відома важлива особливість українських безпілотних надводних апаратів - вони, схоже, мають власні ракети для протиповітряної оборони. Як пише Forbes, може йтися про радянську керовану Р-73 класу повітря-по...