Свої у Кремля скінчились? КНДР передала Росії льотчиків, які можуть літати на російських бойових літаках

Північна Корея, яка, за даними розвідки Південної Кореї, відправила сухопутні війська для війни проти України, а також передала льотчиків-винищувачів, які можуть літати на російських бойових літаках. Про це пише Newsweek з посиланням на повідомлення південнокорейського телеканалу TV Chosun, передають Патріоти України.

Уряд Південної Кореї заявив, що КНДР минулого місяця відправила льотчиків-винищувачів до Владивостока перед першим розгортанням своїх сухопутних військ 8 жовтня.

За даними журналістів, поява північнокорейських пілотів у РФ може бути пов'язана з навчанням на російських бойових літаках, поставлених Північній Кореї, наголошується в публікації. Водночас не виключено, що РФ, у якої спостерігається дефіцит пілотів під час повномасштабного вторгнення в Україну, попросила допомоги у Північної Кореї.

Якщо повідомлення південнокорейських ЗМІ вірні, тоді Росія стане першою зарубіжною країною, де вперше з часів війни у В'єтнамі будуть дислоковані пілоти Північної Кореї. Повідомляється, що північнокорейські пілоти також діяли в Сирії та Єгипті під час війни Судного дня 1973 року.

Процес затягнеться? Стало відомо, коли в Україні добудують завод з виробництва Bayraktar

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:25

Турецька компанія Baykar планує завершити будівництво заводу з виробництва безпілотників Bayraktar в Україні до серпня 2025 року. Про це повідомляє агентство Reuters, передають Патріоти України. За словами генерального директора Халука Байрактара, заво...

"Пропоную всім заспокоїтись": У Дніпрі відреагували на заклики до оборони регіону

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:07

Дніпропетровську область вже готують до оборони. Це роблять без зайвого розголошення, заявив очільник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук у своєму Телеграм, передають Патріоти України. "На тлі останніх заяв про оборону Дніпропетровщини. Проп...