"Своєю смертю не закінчать": Зеленський висловився про долю керівників РФ, Медведєв влаштував істерику

Президент України Володимир Зеленський висловив думку, що всі представники Кремля, які відповідальні за воєнні злочини в Україні, "закінчать погано" і своєю смертю не помруть. У відповідь заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв уже вибухнув істерикою, передають Патріоти України.

Думками про росіян український лідер поділився в інтерв'ю виданню ВВС. Він зазначив, що достеменно не може сказати, яка доля чекає на Росію, однак точно – нічого доброго (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця новини).

"Ми з ними воюємо не війною. Ми воюємо як із терористами. І для нас головне – там, де ми перебуваємо, наші люди. Для мене набагато важливіше деокупувати наші території, ніж витрачати будь-яку зброю навіть на Кремль. Наші люди – пріоритет, наші землі – пріоритет. А всі, хто там у Кремлі, повірте, вони закінчать погано, і... не знаю, чесно кажучи, як, але хотілося б, щоб все швидше закінчилося. Але вони точно своєю смертю не закінчать", – переконаний президент.

Після таких припущень Медведєв не стримав емоцій і в традиційній для себе манері вибухнув образами на адресу українського президента. Він зазначив, що "хто як помре, нам невідомо, адже шляхи Господні незвідані".

"Але наркоман у Києві має шанс згинути саме від своїх рук. Занапаститися, вчинивши боягузливе самогубство. Як Гітлер, наковтавшись собачої отрути", – зазначив Медведєв.

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...

"У різних країн - різні страхи": Прем’єрка Естонії назвала причину, чому Україну підтримують недостатньо

субота, 18 травень 2024, 21:59

Прем'єр-міністерка Естонії Кая Каллас вважає, що достатній підтримці України з боку вільного світу перешкоджає страх. Про це вона сказала в суботу на дискусії конференції Леннарта Мері про підтримку України, її цитує ERR, повідомляють Патріоти України....