Своїх дітей теж не пошкодував: Мати окупанта скаржиться, що синуля пропив усі гроші, зароблені на вбивствах українців

Мати одного з російських окупантів поскаржилася, що її син пропив усі гроші, зароблені на війні в Україні. 41-річний Фаніс Заріфуллін з Агризького району Татарстану через проблеми з алкоголем залишився без роботи і вирішив отримати дохід, беручи участь у бойових діях у нашій країні, передають Патріоти України.

Тепер жінка сама виховує онуків, пишуть "Idel.Реалії". Її син поїхав воювати 22 квітня та перебував в Україні близько двох місяців. Повернувшись, він побачився з батьками лише раз, бо безперестанку п'є.64-річна Фаріда розповіла, що її син одружений вже вдруге.

"Перша дружина, як і він сам, сильно випивала. 14-річного сина і 15-річну дочку більше я виховую – особливо коли батьки нетверезі. Органи опіки навіть погрожували позбавленням батьківських прав, краще вже нехай вони зі мною будуть", – сказала вона.

Усе життя Фаріда працювала дояркою. У 55 років вона вийшла на пенсію та залишилася працювати на фермі сторожем.З її слів, їй довелося допомогти синові з грошима, щоб той зміг поїхати добровольцем на війну проти України. За два місяці участі в боях Фаніс отримав 227 тис. рублів (близько 143 тис. гривень).

"Син пропив і розтратив ці гроші за два тижні. Зараз у нього на рахунку залишилося трохи більше 700 рублів (близько 440 грн.). Дітям дав від сили тисяч десять. А як нап'ється – не знає, що каже. Так він мене образив, що мені вже не має значення, є він чи ні", – констатує Фаріда Заріфулліна.

З її слів, син знову збирається на війну, оскільки гроші в нього закінчилися. За підрахунками Idel.Реалії на 20 липня, на війні з Україною загинули 95 вихідців із Татарстану. Зазначається, що в республіці пропонують чоловікам поїхати воювати навіть у місцевих центрах зайнятості.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...