Своїх їм теж не шкода анітрохи: 15 російських солдатів зґвалтували дівчину в Бєлгородській області (аудіо)

Російські військові почали чинити цинічні масові звірства навіть на своїй території. Так, у Бєлгородської області, яка межує з Україною і є своєрідним перевалочним пунктом для окупантів, значно почастішали випадки зґвалтувань. Про це стало відомо з чергового перехоплення телефонної розмови загарбника з дружиною, яка перебуває у Бєлгороді та працює у правоохоронних органах Росії. Запис їхньої розмови опублікувала Служба безпеки України, передають Патріоти України.

Вона розповіла, що у місцевій прокуратурі зараз дуже багато заяв про зґвалтування. Переважна більшість постраждалих з області. "На території Валуйки, Уразово, Вейделівка", – уточнила росіянка у відповідь на здивування свого чоловіка.

Як пояснила жінка, появу масових випадків зґвалтувань пов'язують з прибуттям на ротацію у Бєлгород та область російських солдатів з інших регіонів Росії. "Мама каже, там і Владивосток приїхав до них, Ханти-Мансійськ, Хакасія", – сказала вона.

За словами дружини окупанта, військові понакупляли машин, зупиняються біля дівчат та пропонують їм "покататися". Зокрема, мати жінки бачила, як свою компанію солдати пропонували навіть 12-річним.

Інша розказана нею історія просто шокує жорстокістю. Як запевняє росіянка, у Вейделівці дівчина познайомилася з військовим, і він покликав погуляти. Однак прогулянка обернулася для неї зґвалтуванням 15 солдатами.

Послухавши розповіді дружини, росіянин захвилювався за неї та наказав не виходити з дому у темну пору доби. Жінка заперечила йому, мовляв, у самому Бєлгороді військових немає. Однак окупант сказав, що його "побратими" можуть ходити і в цивільному одязі.

Можливий мокрий сніг: Діденко попередила про погіршення погоди в Україні і розповіла, де буде найхолодніше

четвер, 18 квітень 2024, 16:30

Дощовий циклон та атмосферні фронти почнуть зсуватися з території України у п'ятницю, 19 квітня. Втім у західних та північних областях все ще можливі опади. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За прогнозами Діденк...

Зеленський заявив, що в квітні промисловість вперше виробить одразу 10 САУ "Богдана"

четвер, 18 квітень 2024, 15:56

У квітні українська промисловість уперше видасть десять самохідних артилерійських установок (САУ) "Богдана". У наступних місяцях очікується ще більша кількість, передають Патріоти України. з посиланням на Telegram-канал президента України Володимира Зе...