"Своїх навіть не забирають": Буряти та росіяни убивають один в одного на Херсонщині

Російські солдати на тимчасово окупованій Херсонщині панікують в очікуванні наступу ЗСУ. Від відчаю буряти та росіяни стріляють один в одного, передають Патріоти України.

Командир взводу бригади Богуна Андрій в ефірі радіо "НВ" розповів, що причиною цьому росіяни кидають представників нацменшин і з так званих республік на найбільш гарячі напрямки.

За його словами, в Херсонській області через це проходять постійні перестрілки між росіянами і бурятами. Він підкреслив, що у підрозділів з Бурятії свої командири, які російським не підкоряються. І навіть якщо в лавах окупантів проходить розселення, то росіяни не пускають до себе бурят, а ті навпаки.

"Стріляються між собою, сваряться... Це нормальне явище, ми вже до нього звикли. Чим більше будуть вони сваритися, тим краще для нас. І цікаво, що вони своїх убитих навіть не забирають", - підкреслив командир взводу бригади Богуна.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...