"Своїх не кидають"? На Харківщині знайшли масове поховання окупантів (фото 16+)

Війна в Україні все більше демонструє суть російського "братського" народу, який "своїх" не кидає – на Харківщині виявили масове поховання російських окупантів, яких рашисти не захотіли забирати з собою, а просто закопали. Про це повідомляє СтратКом ЗСУ на Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

Зазначається, що поховання було виявлено біля села Ольхівка Харківської області. "Міф про те, що руські своїх не покидають остаточно зруйновано. При зачистці н.п. Вільхівка, що під Харковом бійцями 92 омбр виявлено братську могилу окупантів", - йдеться у повідомленні.

На сторінці ЗСУ також нагадали, що 30 березня воїнами 92-ї механізованої бригади ЗСУ та добровольчими загонами під Харковом були знищені дві батальйонні тактичні групи 138-ї мотострілецької бригади та зведена батальйонна тактична група 59-го танкового полку ЗС рф. Захоплено їхні штаби та всю документацію. Понад 60 військовослужбовців цих частин здалися в полон.

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...