"Своїх не кидають"? Українські аеророзвідники показали, як окупант накивав п’ятами після "привіту" від дрона (відео)

Збройні сили України щодня зменшують чисельність путінської армії. Наші захисники проводять успішну "денацифікацію" та "демілітаризацію" ворога, передають Патріоти України.

Окупанти, яким пощастило вижити, тікають від міці українських бійців, кидаючи своїх поранених військових. Відео, яке в черговий раз зламало тези російської пропаганди, опублікував Генштаб ЗСУ.

На кадрах зафіксована робота 103 бригади тероборони ЗСУ.Ролик демонструє, як після вибуху снаряда, влучно скинутого українськими операторами БПЛА, один із загарбників залишився лежати на землі. Водночас другий, побачивши у небі щось, що так його налякало, забув про "побратима" і накивав п’ятами.

"Русские своих не бросают", є така побрехенька у нашого ворога. Але насправді – ще й як "бросают"! – зазначили українські захисники.Вони також наголосили, що загарбникам не знайдеться безпечного місця на нашій землі.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...