Своїми очима побачити, що таке сучасний бойовий корабель: Зеленський зі свитою піднявся на борт американського есмінця (фотофакти)

Така екскурсія може спонукати емоційного голову держави не економити на обороноздатності краще, ніж численні доповіді воєнних аналітиків
Зеленський на борту USS Ross Президент України Володимир Зеленський піднявся на борт ракетного есмінця США Ross. Це сталося під час його робочої поїздки в Одеську область і святкування Дня ВМСУ, зазначають Патріоти України.

Як повідомляється на сайті Офісу президента, глава держави поспілкувався з командувачем 6-го флоту американських Військово-морських сил віцеадміралом Юджином Блеком. Корабель бере участь в навчаннях Sea Breeze-2021 .

Зеленський привітав американців з Днем незалежності і звернув увагу, що це свято збігається з датою з Днем ВМС України – 4 липня. За його словами, обидві події пов'язані, тому що Україна на Донбасі зараз захищає свою незалежність.

"Ми віримо, що, завдяки підтримці наших партнерів і на суші, і на воді, і в повітрі зможе більш впевнено і успішно захищати нашу незалежність", – сказав президент.

Зеленський зустрівся з командувачем 6-м флотом США. За словами Зеленського, нинішні навчання стануть сигналом, що Україна не залишиться самотньою в боротьбі з російською агресією.

Зі свого боку Блек додав, що для американських військових є честю вітати президента України на борту свого корабля.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...