"Свою порцію "хлопків" отримали вагнерівці": Стерненко повідомив про потужні вибухи у окупованій Попасній

У тимчасово окупованій Попасній росіяни панікують через потужну "бавовну". Цього разу свою порцію "хлопків" отримали вагнерівці. Сергій Стерненко заявив, що окупанти, мабуть, "знову курили", передають Патріоти України.

Окрім того, він навів ще декілька прикладів "відмазок", які можуть використати росіяни. Зокрема, "мастило загорілось, гуманітарка вибухнула або селітра здетонувала".

Журналіст та блогер Денис Казанський розповів, що з-під завалів виносять поранених та вбитих злочинців. Їх у ПВК "вагнера" набирали по російських в'язницях.

Особливої родзинки ситуації додає те, що базу вагерівців розсекретив черговий російський "воєнкор". Він виклав світлину у свій телеграм-канал й радісно повідомив, що вагерівці зустріли його "ніби рідного". "Бавовна" не забарилася. За словами Казанського, "з найманцями трапилася чергова кумедна історія".

Кухар Путіна не виходить на зв'язок

РосЗМІ повідомляють цікаву деталь. Після "бавовни" на базі вагнерівців раптом зник "кухар Путіна" Євгєній Пригожин. Його вважають власником так званої "ПВК Вагнера". Тим часом інші ЗМІ почали панічно спростосувати інформацію про загибель пригожина.

Сергій Стерненко опублікував світлину Пригожина на базі вагнерівців. "Повідомляють, що на базі вагнерівців міг подохнути і їхній власник та близький соратник путіна пригожин. Ось його фото звідти. Зроблене перед 09.08.22. Інформація про смерть чи поранення Пригожина поки не має підтвердження. Сумніваюсь, що він сидів би там кілька днів", – заявив Стерненко.

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...