"Свою задачу виконуємо": Офіцер 59-ї ОМБр відповів, як скоро можуть початись бої в Покровську

Офіцер 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка ЗСУ Сергій Цехоцький в інтерв'ю Radio NV відповів на питання, як скоро можуть початись бої в Покровську і чи можливо їх уникнути, передають Патріоти України.

«Я знаю більше, скажу менше. Ми можемо зробити дуже гарну картинку. Якщо все складеться так, як треба, то ворога може чекати дуже, для них дуже негарна несподіванка, а для нас — дуже гарна. Але ми, як просто військовослужбовці, які на певній ділянці стоїмо, свою задачу виконуємо. Це вже не від нас залежить. Це плани, які повинні укладати у Генеральному штабі. Вони, думаю, планують ці операції», — заявив Цехоцький ефірі Radio NV.

Офіцер 59-ї ОМБр нагадав, що з квітня, коли на Покровському напрямку почались активні штурми, російським окупантам вдалось просунутись на 10−15 км.

«Скільки тисяч своїх так званих бійців вони залишили в нашій українській землі? Тисячі. Я вже не кажу про залізо, техніку і інше. Ресурсу спалено дуже багато. І скільки б їх не було багато, все одно вони закінчуються. Це також треба враховувати», — зазначив Цехоцький.

Також він сказав, що, хоча в Україні є люди, які «з радістю чекають цих рашистських окупантів», більшість українців вірять в перемогу України і роблять все, щоб їй допомогти.

«Швидкого просування точно не буде. Чим крупніше будь-який населений пункт, більше вони там в’язнуть і гинуть. А на мій погляд, це моя суб'єктивна думка, що щось буде цікаве відбуватися саме на цій ділянці фронту. І в той час це буде потрібно», — підсумував офіцер 59-ї ОМБр.

"Свою задачу виконуємо": Офіцер 59-ї ОМБр відповів, як скоро можуть початись бої в Покровську

четвер, 29 серпень 2024, 23:40

Офіцер 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка ЗСУ Сергій Цехоцький в інтерв'ю Radio NV відповів на питання, як скоро можуть початись бої в Покровську і чи можливо їх уникнути, передають Патріоти України. «Я знаю більше, скажу менше. Ми ...

"Ми щодня відзначаємо на карті втрату населених пунктів": Аналітик песимістично описав ситуацію на Донеччині

четвер, 29 серпень 2024, 22:55

Аналітик і співзасновник DeepState Роман Погорілий називає ситуацію на Покровському напрямку критичною через значне просування ворога та хаос, який відбувається під час його стримування. Про це він говорив в ефірі телеканалу "Київ 24", передають Патріо...