Свинарчуки по-новому: Нардеп Лерос повідомив у НАБУ про факти "топ-корупції" на 25,5 млрд

Нардеп висловив надію на проведення ретельного розслідування.

Гео Лерос. Фото: Фейсбук.

Народний депутат України від партії “Слуга народу” Гео Лерос написав заяву в Національне антикорупційне бюро про факти масштабної корупції. Про це політик розповів на своїй сторінці в Фейсбук, передають Патріоти України.

“Згідно зі звітом, із червня у Державній податковій службі почала діяти так звана «програма», суть якої полягає в організованій топ-чиновниками системі ухилення від сплати ПДВ великого бізнесу за відкати”, — заявив він.

За підрахунками депутата, за вісім місяців сумарні втрати державного бюджету могли скласти 25,5 мільярдів гривень. Лерос зазначає, що працівники податкової підтвердили існування “програми”, а також більшу частину інформації, зазначеної у звіті. Нардеп висловив надію на проведення ретельного розслідування.

“Напередодні економічної катастрофи держава ганебно стоїть з простягнутою рукою, коли у нас всередині організована група осіб потрошить і так дірявий бюджет”, – написав він.

Таких є 5: Військовий експерт назвав головні проблеми, з якими зіткнулась українська армія на сході

субота, 4 травень 2024, 10:50

Російський прорив під Очеретиним має потенціал "перерости у великий прорив", вважає Маркус Рейснер, полковник австрійських збройних сил. У гіршому випадку Україні загрожує локальне обвалення фронту, пише n-tv, передають Патріоти України. «Ситуація на ...

У Міноборони розповіли, скільки коштує забезпечення одного військовослужбовця ЗСУ

субота, 4 травень 2024, 10:39

Заступник міністра оборони України Юрій Джигир повідомив, що утримання одного бійця Збройних Сил України без зброї обходиться державі у 30 тисяч доларів або 1,2 мільйона гривень. Про це він розповів у коментарі Bloomberg, передають Патріоти України. "...