Сибірський барон: Росіянину Лебедєву британська корона присвоїла дуже амбітний титул

Євген Лебедєв живе в Лондоні з восьми років, туди він переїхав разом з батьком, на той момент офіцером ПГУ КДБ СРСР Олександром Лебедєвим.

Цього літа стало відомо, що 40-річний син російського олігарха Олександра Лебедєва, Євген, стане довічним пером і членом британської палати лордів. Додати його в список кандидатів запропонував чинний прем'єр-міністр країни Борис Джонсон, з яким Лебедєв дуже дружний, а королева Єлизавета II список пізніше схвалила, повідомляють Патріоти України.
Тепер вже, схоже, улагоджені і останні формальності. У суботу в газеті The Daily Telegraph вперше був опублікований повний офіційний титул, присвоєний Лебедєву. "Барон Лебедєв з Хемптона в лондонському районі Річмонд-на-Темзі і з Сибіру в Російській Федерації - офіційне ім'я і титул довічного баронства, присвоєного Євгену Олександровичу Лебедєву", - йдеться в публікації.

Інформація про Євгена з'явилася на офіційній сторінці британського парламенту - даних там, щоправда, поки що небагато, так як участь в засіданнях Лебедєв приймає лише з 19 листопада 2020 року.

Нагадаємо, що Євген живе в Лондоні з восьми років, туди він переїхав разом з батьком, на той момент офіцером ПГУ КДБ СРСР Олександром Лебедєвим. 10 років тому Євген отримав громадянство Великобританії. Він відомий як видавець газет Independent та Evening Standard. Його батько сьогодні також займається медіабізнесом (газета Evening Standard належить йому) і політикою. Більше 10 років Олександр Лебедєв у відносинах з моделлю і світською дівою Оленою Перміновою, у них є троє спільних дітей.

Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставки Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...