"Сичі" прилетіли несподівано: В ГУР Міноборони показали полювання на окупантів (відео)

Воїни групи Партизана 9 департаменту ГУР продовжують знищувати військову техніку, комплекси спостереження, об’єкти логістики та польові укріплення росіян. У пресслужбі ГУР показали наліт "Сичів" на тил ворога, передають Патріоти України.

Дронові комплекси результативно відпрацювали по цілях. Російські об'єкти палали. "Налетіли "Сичі" в тилу ворога палають військові цілі. Вогневого ураження як на фронті, так і у тилу ворога розвідники завдають за допомогою ударно-розвідувальних комплексів "Сич", а також fpv-дронів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що робоча дальність цих засобів дозволяє працювати несподівано й неочікувано для окупантів, а отже - результативно.

Мінус один: У Курській області українські десантники затрофеїли новітній танк росіян Т-90М (відео)

неділя, 18 серпень 2024, 18:20

Українські десантники під час операції у Курській області затрофеїли новітній російський танк Т-90М "Прорив". Росіяни покинули його без бою, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади. Я...

Пішли ва-банк: Росіяни провалили масовану атаку в напрямку Торецька: зазнаіши великих втрат

неділя, 18 серпень 2024, 17:54

Сьогодні, 18 серпня, зранку противник здійснив масовану атаку в районі населених пунктів Північне та Залізне Донецької області, передають Патріоти України з посиланням на Генеральний штаб Збройних сил України. "Російські окупанти за підтримки бронегруп...